Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2008 22:32 - Здравословното лизане
Автор: junkhead Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12312 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 07.09.2008 09:37


.
как се лиже здравословно. за сфирката ясно - слагаш нахуйника, пък мъжът да се оправя. да не е измислена сфирката за удоволствие, я. то е начин на препитание.
хубаво, и женски презервативи измислиха, ама и да го напъхаш в оная ми ти работа, бая труд трябва да се вложи да го държиш само в тая орбита. езика, имам предвид. аз, както съм написал в предния си постинг, проблеми с езика нямам - дълъг ми е, и мога да си го пъхна в женския презерватив, абе направо да го сложа предварително най-добре, ама дали е лизане това, или ебане с език, може да се поспори. мислете му вие с малките...езици, имам предвид.
та да не се отплесвам. намерили му и на това цаката. гаджето ми ме светна, като беше в мензис - вземаш опъковъчен найлон, налагаш върху...ей па как не измислиха една по-хубава дума за путка, да му еба майката, и, лижеш.
 и така вчера приятелят ми, дето по принцип обича да чука травестити, ама се беше объркал, и беше забрал две проститутки от бензиностанцията. той, завалията си помислил, че идват с него заради кафявите му очи. едната беше хубава, даже много. другата беше зле. аз придумах приятеля си да заплати за своята грешка, взимайки грозното пате. за мен остана лебеда, нищо че имаше доста синки по краката. явно бизнеса вървеше напоследък. 
че се бях напил и надрусал се подразбира, и затова няма да обяснявам как единственото твърдо нещо у мен беше в устата ми, ама това не на приятеля хуя ми, той вече беше зает. Или поне така си мислех.
добре, ама реших да съм съобразен със здравословните стандарти този път. и без това още ме е страх, че имам СПИН от онази колежка, дето се плющи с негри, а пък те са рискова група в момента, като гейовете едно време.
та да не се отплесвам, предложих аз да сложа найлон. естествено, идеята се прие радушно - кво и пука на нея, тя и без това само ще симулира, по-добре да не и пречи някакво гъделичкане по гениталите, нали така.
добре, ама нямаше свеж найлон - наложи се да търся в хладилника. разопаковах аз една глава лук, люта чушка и сирене. бях пред трилема - и понеже съм нерешителен, и винаги искам да изпробвам всички варианти, преди да се спра на някой, взех и трите найлончета. 
естествено, мислите си, получи че странна смесица от сълзи, мексиканска храна, и мирис на некъпан хуй.
да, ама не.
почнах произволно с единия найлон, той пък да вземе да е от лютата чушка, а не щеш ли, аз да го обърна наопъки - тоест с използваната страна към оная и работа.
пъшка оная ми ти проститутка, поти се, и аз почвам да си въобразявам, че съм добър в лизането. точно, когато мислено достигам статута на Казанова, и дори члена ми започва да напомня, че става и за друго, освен пикаене, усещам звучен шамар. не знам за проститутката, но путката и със сигурност не беше фен на мексиканската кухня.
на всичкото отгоре, вместо да се отнесе към инцидента като към трудова злополука, реши, че си правя зла шега с нея, позова се на няколко закона за защита на жената и нейните полови органи, абе едва ли не ме изкара някакав нов тип маняк, който се възбужда от люти чушки. 
на всичкото отгоре си забра приятелката, точно когато моя приятел се канеше да пенетрира. 
имаше и положителна страна - спестихме пак по двеста долара. ама то вече се чуствам като оня, дето спестил двайсет лева понеже бягал след таксито.
и после, какво?, викате.
е, нищо, перверзници, не сме си правили свирки. просто продължихме да се наливаме и да си припомняме случаи, в които жени са ни прецаквали, и единодушно заключихме, че беше прав Табо хоремагчията, когато изведе аксиомата, че всички жени са курви. особено проститутките...




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Имаш стил. . . статута на Казанова го ...
07.09.2008 00:31
Имаш стил...статута на Казанова го гониме всички :)))))
цитирай
2. coffeen - трите вида
07.09.2008 14:28
найлон и техните вкусово-ароматични характеристики ми обраха точките; безпогрешен си.
цитирай
3. viki11 - Трябва ли нещо да казваме? Остава ...
07.09.2008 14:40
Трябва ли нещо да казваме?
Остава да се доверяваме на шестото чувство. Чудесно средство. Ура.
Все пак..........така е по-добре :)
цитирай
4. zaw12929 - Имате стил...да се правите на побъркан, докато
08.09.2008 08:15
душевно болни са на на улицата А не в клиники за лечение
Кой ми изпи от чашата?- Това пита третото джудже, реалистът му отговаря- чашата ти е наполовина пълна

Не го лъжи- крещи джуджето негативист –чашата му е празна наполовина

Така негативизмът се представя за безобидно мислене. И се налива в чашата на разума отровата на неверието

Какво е негатив- погледнете материалите на първа страница за да се убедите там освен, че трябва да представиш действителността по най изчанчен начин, трябва и да наплюеш държавата, заедно с дежурните „коментатори”, които всъщност имат същото хоби , да предсавят държавата, като чудовище, което им отнела и те не знаят какво, освен чувството за синовна обич и благодарност. Защото не са живели, когато отнемаха имоти, разрушаваха животи. А когато ТЕ управляваха, употребиха държавата като сопа в ръцете с която разрушиха инфраструктурата на икономиката, събориха предприятия, продадоха гиганти за левче, изкорениха градини, пресушиха напоителни канали , спряха летящите български птици"БАЛКАН" до всички континенти запустиха най голямото ни богатство- земята, изгониха в чужбина младоистта и таланта , а сега искат да унищожат и това здраво и читаво, което е останало, да поправя нанесените от тях вреди- нямат изброяване глупостите им, включая и последната идея- как улицата да ги докара пак на власт.

Негатив най просто означава отрицателен, обратен. За сниман предмет означава, да го представим в обратна на действителността светлина- бялото е черно, черното – бяло изпъкналите места са вдлъбнати, а вдлъбнатите изпъкнали

Негативизмът е един от симптомите при някои душевни заболявания, където болният се противи на лекуването му.

Сега в държавата, където ни представят негатива на действителността сме изправени пред опасност- душевно болни организират на улицата подписка, да свалят управляващите със заповед за уволнение. Като декларират

„Аз съм европеец, уволнявам Ви!” Защото по европейски, означава- законно. Има ли законно основание така да се свалят управляващи?! Няма, защото там душевно болните са прибрани в клиники за лечение. А нашите се подвизават във върховете а опозицията. "Искам да бъда министър председател!- държавата с проваля без моето управление и го подкрепят добре платени "съмишленици. Виждали ли сте европейска държава с 300 партии и неформални лидери или формални кметове. Избра си столицата кмет, който щеше да реши биклука и вече си има два боклука и трябва ли да пострада държавата. Виждате ли как разкрил далаверите на Софииските крадци. А те два мандата не бяха ли от партията, която сега ни праша подписка по улиците. С които кметът се сдружава, с корумпираните корупцията да решаава. Или да оплюч съдебната власт, че не ги осъжда. Не осъди и бившия софииски кмет, защото, крадил с благословията на ...колективни решения. Те са мислили, като крадат, как законите да не ги ловят и да не могат да ги осъждат. Една фондазия присвои милиони , а не осъдиха...защото имаше главоболно сърце. Крадците наистина са с бони сърца. Още...

Краставите магарета през девет баира се намират, а нашите са болни от най новата болест- спин за власт, който поразява ума и се придружава от заразителна склероза, разпространявана чрез доброто заплашане за килари, купувачи на гласове и писачи на негативни за държавата ни публикации, под формата на "позитивни" информации или постинги единствено достойни за първа страница на медии и тук .

Позитивен е отговора, основан на опита, реален, действителен. А основан на опита може да бъде само отговора на този, който действа, прави тази действителност, да е положителна, превилегия единствено само на управляващите. Защо да ги уволняваме, за да ги сменим с душевно болни, които изчерпаха всичките си ходове , нямат даже идея, как да ни управляват. Искат властта, за да продължат да крадат държавата. А това здраво мислещите за страната няма как да допуснем. Точно сега държавата се изправя с истинският си ръст на европейска дестинация! Да, райски кът за цялото население, приемащо а почивка тук туристите на света. Световна туристическа позиция!

Не е белегът на страната ни- душевно болна за власт опозиция. Това е работата на опозицията- да иска властта, но със законови средства. Успокоте се опозиционери! Там в задните редици има и трезвомислеща за държавата опозиция, която израства и прави доброто за всички, по законите на Европа!Има позитивна опозиция, корекрив на властта, която не сваля с уличен натиск!???

Това няма да мине! Уволнения няма да има! За да не се попречи на хората да получат заслужени благини, обещани и преизпънени. Не само влизане в ЕС, а увеличаване доходите по начин, изпреварващ инфлацията, диктувана от глобални катаклизми. Всички сме европейци, не защото душевно болни подписват декларации по улицата, а защото държавата ни е подписала с държавите от ЕС как да живеем цивилизовано, демократично и ни финансират да го направим, като заменим заклинанията, магиите, пророкуването уличния натиск на анархията със закони, напълно съответстващи на европейските нормативи- гаранция, за сигурно, богато законно бъдеще.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: junkhead
Категория: Лични дневници
Прочетен: 67171
Постинги: 3
Коментари: 19
Гласове: 95
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031